Busuiocul
Busuiocul, beneficii și contraindicații.
24/09/2018
Rozmarin
Rozmarin – beneficii și utilizări – Indicaţii terapeutice
30/09/2018
Show all

Cadillac Escalade 2018

Cadillac Escalade

Cadillac Escalade pentru anul 2018

Cadillac Escalade modelul 2018 beneficiază de un sistem automat cu 10. Pe modelul Platinum, un interior Maple Sugar cu accente Jet Black.

Rezumatul vehiculului Cadillac Escalade.

Escalade este SUV-ul pilot al modelului Cadillac. Poziționat deasupra crossover-ului XT5. Cu excepția CTS-V de înaltă performanță, Escalade are cel mai mare preț de pornire în gama de automobile și este singurul vehicul Cadillac pe caroserie.

Cadillac Escalade prezentare generală.

Cadillac Escalade 2018 este propulsat de un V-8 de 6,2 litri care produce 420 CP. Un cuplu sănătos de 460 lb-ft care vine în combinație cu un nou autoturism de 10 trepte și oferă un oraș. Autostradă de 14/23 mpg cu tracțiune spate și 14/21 mpg atunci când este echipat cu tracțiune integrală.

Varianta cu lungime prelungită, ESV, oferă un ampatament mai lung de 14 inch pentru încă un rând de al treilea rând și cameră de marfă. În testul Motor Trend, Cadillac Escalade Platinum (4WD) a reușit să atingă 60 km / h într-un timp foarte scurt de 5.9 secunde și sa oprit de la 60 mph la 133 picioare. Capacitatea de remorcare a lui Escalade este cuprinsă între 7,900 și 8,300 de lire sterline.

Sistemul Cadillac Escalade este dotat standard cu multe caracteristici,

Cum ar fi Magnetic Ride Control. Pachetul de tractare greu, un ecran de 8,0 inci cu sistemul de infotainment CUE al Cadillac, cinci porturi USB, un sistem audio Bose Centerpoint cu sunet surround, OnStar cu 4G LTE Hotspot Wi-Fi, tapițerie din piele. Scaune față în 12 direcții electrice încălzite și răcite, volan încălzit, încărcare fără fir, iluminare ambientală interioară, roți cromate de 20 de inci, faruri cu LED-uri și faruri opționale și o poartă de ridicare hands-free.

Pachetul Radiant, care include jante de 22 de centimetri spate cromate. O grila de protecție Galvano cu o plasă de argint și un vârf de evacuare lustruit.  Platoulul de top Platinum va avea ca rezultat unele dintre cele mai luxoase opțiuni ale modelului Cadillac. Inclusiv suprafețele din piele semi-anilină premium pentru primele două rânduri și piele Mulan pentru al treilea panou de bord, consola și portiera superioară a ușii, plafonul caroseriei și caroseria ușii, scaunele din față cu masă frontală reglabile în 18 direcții, un cooler cu consola centrală, roțile premium de 22 inch, covorașele premium, pragurile ușoare Platinum iluminate, două ecrane de divertisment din spate de 7 inci și plăcile de rulare retractabile.

Siguranță

Cadillac Escalade din 2018 a primit o notă de rating de patru stele dintr-o posibila cinci stele de la NHTSA. IIHS a testat numai prevenirea accidentelor frontale și a emis un scor de bază pentru a avertiza în mod corespunzător conducătorul auto o eventuală coliziune, caracteristica de frânare automată nu a fost testată.

Printre elementele de siguranță standard se numără OnStar cu răspuns automat la accidente. Senzori de parcare față și spate, sistem automat de asistență la parcare (sistem de auto-parcare). Sistem de cameră pentru vizionare în spațiu.

Driver pentru adolescenți și o funcție de reamintire a scaunelor din spate. Pentru siguranța șoferului Awareness  care include alertă de coliziune în avans, Lane Keep Assist cu avertizare de plecare a benzii de circulație. Alertă de schimbare a benzii de circulație cu alertă zonală orbire. Alertă transversală a traficului, frânare automată.

Sursa: limo Vancouver