Limuzină cu mult lux
Limuzină cu mult lux şi gadget-uri mai mult decât maşinile germane
20/09/2018
Orasul Vancouver Canada
Orasul Vancouver Canada
23/09/2018
Show all

O istorie, Autobuzul de petrecere Ford

Autobuzul de petrecere Ford

O istorie, Autobuzul de petrecere Ford

 

Autobuzul pentru petrecere Ford Super Duty este o linie de camioane lansată de Ford. La începutul anului 1998 pentru anul 1999. Superiorul modelelor F-250 până la F-550 sunt asamblate la Kentucky din Louisville, Kentucky. Modelele F-650 și F-750 Super au fost asamblate la uzina Blue Diamond Truck din Mexic înainte de 2014, când producția a fost mutată la Avon Lake, Ohio.

Camioanele Super Duty sunt mai mari, mai grele construite. Cu ramă de oțel cu caroserie mai mare, arbori, arcuri, frâne, transmisii, mai puternice motoare și toate celelalte componente mai grele / mai mari (cu încărcătură mult mai mare și capacități de tractare ) decât cele tradiționale mai vechi echivalente F-250, F-250HD (Heavy Duty) și F-350 Ford (în care, din 1987 până în 1997, F-250, F250HD, F-350 și F-Super Duty toate modelele cabinei Sasiu). Cadrele de tracțiune pe ambele roți și cele cu tracțiune integrală sunt aceleași în seria F-250 și F-350, transformând transformarea unui model cu două roți într-un model cu patru roți mai puțin dificil decât în ​​alte modele de camioane. F-350 cabina șasiu, F-450 și F-550 rame și suspensie sunt aceleași între modelele cu tracțiune integrală și cu tracțiune integrală.

Autobuzul de petrecere Ford

Cititi despre:  Limuzină cu mult lux şi gadget-uri mai mult decât maşinile germane

Daca calatoriti in Canada, in orasul Vancouver! limo Vancouver va sta la dispozitie cu  limuzine pentru dvs. prietenii și familia dvs. Pentru a vă bucura. Pe masura ce urci la limuzina, simti ca intrati intr-o sfera de petrecere. Acest autobuz limuzina elegant are un sistem de sunet de înaltă performanță, 42 „televizoare cu plasmă, strobo, lasere și multe altele.

Autobuzul  pentru petrecere Ford, la interior este construit de Krystal Enterprises din California. De-a lungul unor limuzine întinse, a fost recent reproiectat cu rezultate uimitoare

Interiorul luxos al acestui autobuz de partid are 4 baruri separate avonite, cu sticlă tăiată, televizoare LCD multiple, DVD cu sistem de sunet surround, plafon inoxidabil cu fibră optică, etc.

De la lumini strobe la karaoke, numărul și calitatea de facilități de distracție este de neegalat.

Sursa: limo Vancouver limo service vancouver