Limuzină cu mult lux şi gadget-uri mai mult decât maşinile germane

Miss Tourism Universe
Miss Tourism Universe 2018 in Beirut
15/09/2018
Autobuzul de petrecere Ford
O istorie, Autobuzul de petrecere Ford
20/09/2018
Show all

Limuzină cu mult lux şi gadget-uri mai mult decât maşinile germane

Limuzină cu mult lux

Limuzină cu mult lux la salonul de la Beijing

Acum ceva timp mai exact 20 şi ceva de ani, cine avea geamuri electrice la maşină  chiar era dotat. Faţă-spate. Un pic mai târziu, cine nu avea climă era deja un expirat . Azi, dacă nu ai frână automată de urgenţă sau alertă la maşinile din unghiul mort, eşti un întârziat.

Lista de dotări când te duci la dealer ca să-ţi iei m;’laşină nu mai pleacă de la geamuri electrice faţă-spate, doar in  România mai e as aceva. Da, la noi vei fi surprins să vezi că unii dealeri auto îţi trec pe lista cu 100 de dotări şi roţile sau eventual volanul.

La brand-urile serioase, în lista de dotări care face diferenţa, o să vezi deja numai opţiunile SF, cele de care nu ai auzit sau despre care ai auzit că sunt numai pe supermaşini. Dacă vrei lista extinsă, unde găseşti şi 4 roţi, geamuri şi caroserie, o primeşti şi pe aia. Dar e de la sine-nţeles că maşinile scumpe (premium) au dinainte să intre pe linia de asamblare tot ceea ce au maşinile “de buget”.

Astfel, Volvo, brand premium indiscutabil, s-a gândit să le retrogradeze un pic pe mai marile Germaniei. Să le dea o mica lecţie de lux şi a zis aşa: lansăm pentru salonul de la Beijing o limuzină cum nu a mai văzut nimeni şi cum nu are nimeni. Deocamdată, un concept.

S90 Ambience Limuzină cu mult lux şi gadget-uri

S90 Ambience se numeşte şi are înăuntru lucruri nemaivăzute. Dintre cele foarte wow sunt cele 7 teme care configurează interiorul în funcţie de cea aleasă. Se schimbă luminile ambientale (inclusiv ledurile de pe plafon), muzica cu care vine deja maşina şi … parfumul. Da, ai nişte parfumante alese în funcţie de tema selectată. Printre teme sunt “aurora boreală”, “pădurile scandinave”, „libertate” şi “nocturn”. Sistemul de sunet este Bowers & Wilkins. Asta înseamnă să fii suedez, să gândeşti liber şi nordic şi să fii printre cei mai civilizaţi din lume.