Autobuzul de petrecere Ford
O istorie, Autobuzul de petrecere Ford
20/09/2018
Adrian Laza
Adrian Laza Piatra Neamt – Makalu 8485m
23/09/2018
Show all

Orasul Vancouver Canada

Orasul Vancouver Canada

Orasul Vancouver Canada

Orasul Vancouver din Canada este de multi ani pe primele locuri intre cele mai bune oraşe din lume în care să trăieşti. Spre deosebire de multe alte orașe, Vancouver nu este numai deosebit de frumos, ci are multe locuri extrem de interesante de vizitat.

Iată câteva activități în Vancouver, care va vor face sa ramineti cu o amintire de neuitat despre acest oraș:

Vizitați Insula Granville care are numeroasele magazine de arte și meserii si o piață a fermierilor cu cele mai proaspete produse din partea continentală inferioară. Luați o ceașcă de cafea, faceți o plimbare în aer liber și bucurați-vă de aerul proaspăt al oceanului si al muntilor.

Vizitati Stanley Park din Orasul Vancouver Canada

unul dintre cele mai mari si mai frumoase din Nord America. Are o suprafata de 405 hectare si este inconjurat aproape in totalitate de apeke Oceanului Pacific. Plimbeste-te de-a lungul aleeilor foarte frumos amenajate, admira oceanul, padurea, florile, veveritele si ratonii.. Nu uitați coșul de picnic împreună cu o sticlă de vin.

Mergeți în centru si relaxati-va in nenumaratele cafenele, savurati mincaruri in restaurante cu specific din aproape toata lumea. Bucurați-vă de Vancouver la maxim.

Admirati hotelului Fairmont; acest hotel iconic unde au fost cazate cele mai mari celebrități ale lumii. Faceți o plimbare pe jos și veți întâlni cu siguranță o celebritate sau două. În plus, dacă ești norocos, s-ar putea să vezi ca se filmeza un film în zonă, ceea ce se intimpla foarte des pe strazile din Vancouver.

Inchiriaza-ti o bicigleta si plimbati-va pe numeroasele poteci de-a lungul țărmului nordic al orașului Vancouver. Traseele oferă diferite grade de dificultate, iar de pe dealuri veți obține unele dintre cele mai uluitoare priveliști ale oceanului si muntilor din jur. sau o limuzina de lux care va poate astepta si la aeroportul din Vancouver.

Nu ratați Canada Place. Orasul Vancouver Canada

Orasul Vancouver Canada

Unele dintre cele mai bune fotografii din Vancouver sunt obținute din această splendida locație. Admirati peisajul deosebit de frumos si navele de croazieră.

Dacă vă place arta, vizitați galeria de artă contemporană sau galeria de artă Vancouver. Ambele sunt gratuite și veți putea vedea unele dintre cele mai bune lucrari din Canada.

Dacă vă place sa faceti cumpărături, mergeți pe strada Robson sau faceți o plimbare de-a lungul Yaletown. Acesta este locul unde puteți cumpăra aproape orice. Pentru un cadou sau o amintire din Vancouver vizitati numeroasele magazine din Gastown.

Vizitați Universitatea. Unul dintre cele mai frumoase campusuri universitare din țară este Universitatea British Columbia la doar 20 de minure de mers cu masina din centru.

Multe alte locuri cum ar fi English Bay, Capilano Suspension Bridge, Grouse Mountain, Vancouver Aquarium, Lynn Canyon Park, Queen Elizabeth Park, Science World, False Creek, VanDusen Botanical Garden, Lions Gate Bridge merita din plin sa le acordati timp si atentie.

Sursa: limo Vancouver, limo service in Vancouver