Aceasta Tocanita de urzici cu smantana si usturoi, o mancare de primavara. Cand apar urzicile este bine sa nu lipseasca din nici o bucatarie. Urzicile sunt pline de vitamine (ca si busuiocul) in special de fier. Aceasta mancare se poate face si de post, eliminand din reteta oul si smantana. E bine ca macar odata, de doua ori pe an, sa mancam o tocanita de urzici. Organismul nostru are nevoie de toate aceste vitamine si minerale. Chiar si zeama ce rezulta dupa ce fierbem urzicile este foarte sanatoasa. Aceasta se foloseste in tratamente pentru par, reumatism dar si alte afectiuni destul de des intalnite in zilele noastre.
Foto: Sebastian Radu
Cookie | Durată | Descriere |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | Acest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Analytics”. |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | Cookie-ul este setat de consimțământul cookie GDPR pentru a înregistra consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Funcțional”. |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | Acest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Altele”. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | Acest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-urile sunt folosite pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Necesar”. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | Acest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Performanță”. |
viewed_cookie_policy | 11 months | Cookie-ul este setat de pluginul GDPR Cookie Consent și este utilizat pentru a stoca dacă utilizatorul a consimțit sau nu utilizarea cookie-urilor. Nu stochează date personale. |