Beneficiile renunțării la zahăr
Beneficiile renunțării la zahăr. O mulțime de beneficii
04/08/2018
Ghimbirul
Ghimbirul – utilizări culinare si medicale
05/08/2018
Show all

Mănâncă sănătos, Fara diete!

Mănâncă sănătos fara diete

Mănâncă sănătos fara diete

Mănâncă sănătos fara diete, frumusețea vine de la interior și de asta te-ai convins, cel mai probabil, și singură. Dar te-ai gândit până acum că cel mai simplu fel prin care poți ajunge la un echilibru interior e să mănânci sănătos?

Mănâncă sănătos fara diete ! cat mai natural posibil !

Nici măcar nu e nevoie de prea mare efort, trebuie doar să fii un pic mai atentă și să alegi mai bine alimentele pe care le consumi. Mai întâi, evită-le pe cele procesate, cum sunt mezelurile, orice fel de  food . Conservele, semi-preparatele, sucurile șamd.  Conținutul lor prea mare de zahăr adăugat și de conservanți, plus alte ingrediente despre care nu știi nici măcar ce sunt, nu îți face deloc bine.

Un alt sfat ar fi să pui înapoi pe raft orice aliment cu o listă de ingrediente mult prea lungă.

Mnananca cat mai natural posibil:

Fructe și legume din belșug. Pește, cereale integrale, ulei de măsline, semințe de tot soiul. I se mai spune și dieta mediteraneană și vine de la comunități din Grecia sau din Italia. Aici oamenii sunt sănătoși și mai fericiți.

Dintre toate obiceiurile bune care vin la pachet cu acest tip de alimentație, cel mai important e, latura socială a meselor. În loc să mănânci singură sau pe fugă, alege să te bucuri de masă alături de o prietenă, iubitul, copiii sau părinții.

Mănâncă sănătos, gateste singura!

Un alt obicei sănătos e acela de a-ți găti propriile mâncăruri. Dincolo de faptul că vei fi sigură de ceea ce conține un fel de mâncare, vei putea alege cele mai bune ingrediente. În plus, gătitul are și o latură terapeutică extrem de benefică. Gatitul te ajută să-ți golești mintea și să te relaxezi. Dacă ești nesigură pe aptitudinile tale în bucătărie, fă un obicei din a găti alături de cineva drag. Vei vedea cum mâncarea va avea un gust și mai bun.