Avocado
Avocado si beneficiile lui in mentinerea sanatatii
01/10/2018
Scari interioare din lemn masiv
Scari interioare din lemn masiv – design si utilizari
01/10/2018
Show all

Sufragerie moderna in viziunea lui Dan Gafita

sufragerie moderna

Un apartament are o valoare mai mare pe piata imobiliara daca dispune de o sufragerie moderna. Cu geamuri mari, luminoasa si echilibrata din punct de vedere volumetric si cromatic.

Ca design interior, o sufragerie moderna poate deveni „bijuteria” casei, un spatiu destinat petrecerii timpului liber, in care fiecare membru al familiei poate desfasura diferite activitati recreative, in functie de dorintele proprii.

De asemenea, o sufragerie moderna si spatioasa permite organizarea unor petreceri cu ocazia diferitelor evenimente, avand in vedere si faptul ca materialele recomandate si utilizate in amenajare sunt usor de intretinut.

O sufragerie moderna – bijuteria casei

Fiecare dintre noi dorim sa avem un spatiu amenajat pe gustul nostru si in functie de nevoile noastre. In acest spatiu care sa ne relaxam impreuna cu familia si prietenii. Acest spatiu poate fi reprezentat de o sufrageriea apartamentului sau casei noastre.

Canapele mari si moi, un televizor mare alaturi de o masa de biliard si mobilier multifunctional. Lumina artificiala, cea pe care o putem controla: este un element la fel de important in design ca si iluminatul de zi (natural).

In proiectele pe care le contractez ca designer sunt foarte atent la acest aspect si folosesc, doua tipuri de iluminat:

  • tehnic
  • ambiental

Esential in crearea unui ambient, de atmosfera placuta, calda si primitoare.

Pentru a va face o idee, am atasat acestor randuri o imagine cu o sufragerie moderna cu suprafata de 45 mp. Proiect de design realizat cu ceva timp in urma de designerul Dan Gafita. Un astfel de spatiu il consider “decent” ca suprafata pentru o sufragerie moderna.

Geamurile mari, modul de imbinare a materialelor si functionalitatea spatiului ofera un dinamism aparte si un aer contemporan – modern. „Ca designer de interior sunt foarte multumit atunci cand incep lucrul la un proiect cu asemenea spatii generoase, in care se poate implementa un proiect de design inedit, cu ajutorul creativitatii si al colaboratorilor.” designer de interior Dan Gafita.

 

randare: Dan gafita