Miss Tourism World Romania 2018 in China

Ai ochii verzi
Ai ochii verzi, albastri sau caprui? Ce culori alegi?
08/10/2018
Avertisment pentru utilizatorii Whatsapp
Avertisment pentru utilizatorii Whatsapp.
09/10/2018
Show all

Miss Tourism World Romania 2018 in China

Miss Tourism World

Profesoara de limba engleza din Bucuresti, reprezentanta Romaniei la Miss Tourism World 2018 in China.

Ada este nascuta si locuieste in Bucuresti, are 21 de ani, 1.75 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 92-62-92.  Studenta in anul al II-lea la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității Bucuresti. Ada vorbeste 2 limbi straine, engleza si franceza, profesand dealtfel ca profesoara de limba engleză.

 

Miss Tourism World 2018 Ada este pasionata de cântat, lectura, pictura, dans, dezbateri si balet. Ca si planuri de viitor:  Ada isi doreste sa termine licenta, masterul si doctoratul in domeniul securitatii si al relatiilor internationale si sa urmeze o cariera in diplomație. Visul ei fiind sa reprezinte Romania in ONU sau NATO. Pe plan personal Ada isi doreste sa-si întemeieze o familie si sa adopte un copil.

Miss Tourism World

– ne-a declarat Ada-Maria Ileana – Miss Tourism World Romania 2018.

„Este un sentiment unic să vorbesc din postura de reprezentantă a României în cadrul competiției internaționale de frumusețe Miss Tourism World 2018. Competitia se va desfasura în Republica Populară Chineză.
Este o adevarata onoare pentru mine sa reprezint minunata mea țară si valorile ei în cadrul acestei competiții. Va asigur ca voi face tot posibilul sa ma ridic la nivelul așteptărilor pe le implică un concurs de asemenea anvergură.
Este prima mea experienta de acest tip și cu siguranță emoțiile vor face parte din peisaj. Sunt convinsă că, știindu-i aproape pe cei care ma susțin, voi reuși să le stăpânesc si sa le dirijez astfel încât să pot să dau tot ce este mai bun din mine, cu scopul de a ocupa un loc pe podium.

Miss Tourism World Romania 2018.


Aceasta noua provocare este o șansa de a invata lucruri noi, de a cunoaste oameni și culturi diferite și aștept cu nerăbdare să am ocazia sa îmi testez cunoștințele și să culeg roadele aceastei experiente deosebit de valoroase.
Este o mare responsabilitate pentru mine sa reprezint si sa promovez România și turismul României în China.”

„Cultura noastra bogată necesită o prezentare pe măsura. Văzând lucrurile astfel,  sunt convinsa ca voi reuși să îmi folosesc toate atuurile si calitățile pentru a fi un bun ambasador al tarii mele.
Fiind in anul centenarului, am ales sa aduc pe scenă România autentică.  Printr-un costum național deosebit. Pentru acesta, dar și pentru remarcabilul efort de a prezerva valorile tradiționale românești.
Le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și mi-au fost alături.  Familiei mele care mereu mi-a oferit tot suportul de care am avut nevoie.
Aștept toate gândurile voastre bune și sper să mă susțineți, urmărind parcursul meu în cadrul acestui concurs.”

– ne-a declarat Ada-Maria IleanaMiss Tourism World Romania 2018.

 

SURSA : Ernest Hadrian Böhm