Varza a la cluj
Varza a la cluj specific zonei Ardealului
25/10/2018
Salata de rosii cherry cu usturoi si busuioc verde
Salata de rosii cherry cu usturoi si busuioc verde
25/10/2018
Show all

Ce culori de par se potrivesc ochilor tai caprui

Ce culori de par se potrivesc ochilor tai caprui

Iata ce culori de par se potrivesc ochilor tai caprui! Invata cum sa le porti, in functie de tonul pielii si afla care sunt nuantele nebune care te vor scoate din anonimat.

Culoarea caprui poate fi cea mai raspndita culoare, dar asta nu o face mai putin frumoasa. Dimpotriva, fetele cu ochi caprui au o inocenta si stralucirea luminoasa.

Culoarea  parului in functie de nuanta ochilor caprui

Posesoarele de ochi caprui se impart in doua categorii:

  • cele a caror culoare de ochi migreaza spre negru si cele cu reflexii aurii.
  • Spre deosebire de celelalte nuante de ochi, in acest caz este important sa discerni intre aceste directii, pentru a stabili ce culori de par se potrivesc ochilor tai caprui.

Ce culori de par se potrivesc ochilor tai caprui

Ce trebuie sa urmaresti, in alegerea culorii de par pentru ochii caprui.  Culoarea sa nu iti puna in umbra ochii. Pentru ochii caprui inchis, nuanta recomandata este satenul mediu, cu reflexii blonde. Alege tonuri saturate la baza, care sa confere amplitudine suvitelor tale, si accente mai deschise spre varfuri.

Cititi si ce machiaj se potriveste ochilor tai.

Fetele cu ochi caprui deschis reflecta un pigment auriu, ceea ce face ca privirea lor sa fie remarcata mult mai usor. Tonurile de galben vor accentua fascinatia resimtita fata de ochii tai. Prin urmare, blondurile medii si satenul cu suvite aurii sunt cele mai potrivite culori de par pentru ochii tai caprui deschis.

Ombre-ul este insa tehnica inventata parca special pentru tine!

Roaga-ti stilistul sa iti coloreze parul intr-o baza de espresso si sa infuzeze doze de auriu varfurilor; te va incanta noua ta imagine. Culorile de saten perfecte pentru ochii caprui si pielea calda au o bogatie si profunzime impresionante, sunt stralucitoare si vibrante; tocmai de aceea, iti va fi greu sa obtii cele mai bune rezultate la domiciliu.

George Cotfasa: Stilyst Director

Foto: Adrian Ionita, Studio Foto Bucuresti