Vitamina B12
Vitamina B12 si rolul ei in organism
31/10/2018
Briose cu fructe de padure
Briose cu fructe de padure
01/11/2018
Show all

Apartament de lux, stil si rafinament

Apartament de lux

Acest apartament de lux se remarca prin eleganta, linii si forme rafinate si aspect luminos. Locuinta se desfasoara pe o suprafata de 207 mp. Amenajarea sa – de la schite si proiect si pana la aspectul final, s-a realizat pe parcursul a cinci luni.

Apartament de lux – amplasare si compartimentare

Situat la ultimul etaj al unui bloc de locuinte, apartamentul se compune din: camera de zi, care include si zona de dining, bucatarie, doua dormitoare, o baie, precum si o terasa de 70 de mp. Procesul de amenajare s-a bazat pe un buget generos, care a permis selectarea unor materiale de finisaj de calitate superioara. Ne referim la tencuieli decorative, varuri lavabile si piatra naturala.

Stilul de amenajare si schema cromatica

Cand amenajarea unui apartament se face cu sprijinul unui designer, putem fi siguri ca aspectul final va fi armonios si reprezentativ pentru proprietari. Acest lucru este posibil mai ales daca exista o stransa colaborare intre designer si proprietari. In amenajarea acestui apartament de lux s-a abordat stilul neoclasic. S-au inserat insa si accente moderne; pentru a se potrivi stilului de viata contemporan. In zona de zi, paleta cromatica oscileaza de la alb la crem si bejuri. Aceste nuante se regasesc si in dormitor, insa aici s-a folosit si o culoare de acccent: caramiziu, care se regaseste la peretele din spatele patului acoperit cu tencuiala decorativa.

Apartament de lux Apartament de lux Apartament de lux Apartament de lux

Zona de gatit

In ceea ce priveste bucataria, proiectul de design interior a avut in vedere obtinerea unui spatiu functional, ergonomic, cu electrocasnice incastrate in mobilier pentru un aspect unitar. Intr-o casa in care bucataria dobandeste un aspect primitor, aceasta reprezinta nu doar un spatiu de gatit si luat masa, ci si unul de socializare. Amenajarea bucatariei se axeaza pe materiale naturale, si anume pereti placati cu piatra naturala; mobilier din lemn, blat din marmura.Aceste elemente creeaza o atmosfera prietenoasa pentru utilizatori.

Cititi si: Tocatoare de lemn si avantajele lor in bucatarie

In incheiere, putem spune ca finisajele din materiale naturale, mobilierul elegant, corpurile de iluminat stilate si mai ales modul in care au fost imbinate in decor transforma acest apartament de lux intr-un camin confortabil, care denota eleganta si mult bun-gust.

Designer de interior: Dan Gafita